sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kellarin pikku wc:n kaluste

Kahteen vessaan olemme jo kalusteet tilanneet. Ne tulevat Puustellilta. Kolmas vessa on vielä hieman kysymysmerkkinä. Hanat ja pöntöt puuttuvat vielä kaikista vessoista ja päätös pitäisi niistäkin tehdä. Idon Seven d pönttö on varma valinta kaikkiin vessoihin ja tuntuu ettei sitä tarvitse enää miettiä. Hanat on vielä pienenä kysymysmerkkinä.

Anyway. Törmäsin Aspenin kylpyhuonekalusteisiin Valkoisen harmajan blogin kautta. Vessaan mahtuisi 90 cm kaluste, mutta 75 cm leveä jättäisi hieman tilaa sivuille eikä kaluste näyttäisi silloin ahdetulta. Mutta tämä kaluste on kuitenkin liian syvä meidän tilaan :( Syvyyttä saisi olla vain 40 cm. Jos joku tietää mistä saa vastaavia, mutta ei niin syviä kalusteita, niin vinkki otetaan ilomielin vastaan.

Tykkään tämän yksinkertaisesta ulkonäöstä.

(kuva lainattu Aspenin sivuilta)

Hieman nauratti se, että heidän valikoimistaan löytyi peilejä joissa on kaiuttimet integroituna. Oikeesti?! Kaikkea ne keksii. Haluan myös tuollaisen peilin, johon voin kytkeä bluetoothin avulla mp3 soittimen ja kuunnella musiikkia samalla kun laittaidun. Eipä tarvitsisi enää kuljettaa läppäriä vessaan mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti