lauantai 28. joulukuuta 2013

Siitä onkin hetki!

Ja tässä välissä on sattunut ja tapahtunut yhtä sun toista. Minulta vain loppui joulukuun alussa ihan täysin voimat. Mitään en jaksanut eikä mikään innostanut. Juuri ja juuri sain pakolliset tehtyä. Nyt tuntuu, että pikkuhiljaa elämä alkaa taas voittamaan.

Neiti on saanut tässä välissä nimen, joulukalenterin kakkosluukku toi yllätyksen; talo on kuiva ja rappaaja pääsee työhönsä, joulu tuli ja meni, on tehty lukuisia valintoja taloon jne.jne. Niin joo ja gradukin on edistynyt talon ohella, vau!

Laattavalinnat ovat aina olleet minulle vaikeita. En vain osaa päättää! Nyt tuntuu, että olisin päätökseni tehnyt kaikkien neljän(viiden KHH mukaanluettuna)tilan osalta tehnyt. Ja tässä ensimmäiset:Lasten kylppäriin olen viimeinkin tyytyväinen. Löysin tuon täplälaatan vasta eilen ja se oli siinä. Alunperin kylppäristä olisi tullut pelkästään valkoinen hieman erikoisemmalla lattialla, mutta tämä vaihtoehto vie selvän voiton. Täplälaattaa ei kuitenkaan tule koko seinää vaan vain 900x900mm suihkukaapin taakse molemmille seinille. Ensimmäisen kerroksen vessa on valkoinen. Tehosteseinä tulee vessan taakse ja tämä laatta taitaakin olla jo monille tuttu! Itse olen haaveillut kyseisestä laatasta jo ikuisuuden. Lattia tulee olemaan vaaleanharmaa samoin kuin viereisessä kodinhoitohuoneessa. Hmm...miksiköhän tuo kuvan tausta on harmaa?! Ei se ollut sitä tallentaessa vaan muuttui heti kun lisäsin sen tänne. Kumma juttu!

Vielä jäljellä siis kylppärin laatat ja kellarin vessan laatat. Kylppärin laatat oli rakkautta ensi silmäyksellä...toivottavasti tuleva tarjous olisi hyväksyttävä. Niistä lisää sitten, kun valinnat on varmistuneet.

Itse laatoitus voi alkaa minun tietojeni mukaan about tammikuun puolessa välissä. Laatoittaja on jo valittu, joten heti kun rappaaja on saanut työnsä valmiiksi pääsee laatoittaja hommiinsa. Ja ensimmäisenä valmistuukin sitten lasten kylppärin seinät ja siitä tullaan sitten talossa alaspäin seiniä laatoitellen. Viimeiseksi laatoitetaan lattiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti