torstai 29. elokuuta 2013

Lisää valaisimia.Aiemmin jos postailin tulevista valaisimista (täällä). Tässä olisi vielä muutama valaisin, jotka meille olisi tulossa.

Oikealla puolella oleva Massiven Quartz valaisin olisi tulossa suurimpaan osaan tiloista. Valaisin oli sopiva hinnaltaan ja halusin ehdottomasti neliskulmaisen ja valkoisen spotin. Niitä oli muuten yllättävän vähän tarjolla! Suurin osa spoteista oli krominvärisiä. Yllätyin.Vasemmalla kuva ulkovalaisimesta. Tämä Sitra Cube valaisin tulee kiertämään talon seinän melkein kauttaaltaan. Yksi seinä jää valaisematta. Muutoin värinä on myös valkoinen, paitsi niiltä osin, jossa valaisin kiinnitetään harmaaseen kivijalkaan, myös lamppu on silloin harmaa.

Ulos tulee lisäksi jossain vaiheessa pylväsvalaisimet ajotielle. Niitä ei kuitenkaan olla ihan tänä vuonna asentamassa, eikä varmaan seuraavanakaan, joten valinta saa jäädä myöhemmälle. Lisäksi terassille tulee upotetut spotit lattiaan antamaan mukavaa tunnelmavaloa. Ne valaisimet ovat vielä etsinnän alla, mutta luotan, että sähkärimme löytää hyvän vaihtoehdon :)

Lisäksi olen miettinyt, josko laittaisimme tämän samaisen Sitra Cube valaisimen myös sisälle porraskäytäviimme? Yhteensä niihin tulee neljä valaisinta, yksi kummallekin puolelle ja molemmille tasanteille. Onko hyvä idea? Näyttääkö valaisin liikaa ulkovalaisimelta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti