sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Missä mennään

Kaksi viikkoa on mennyt siivillä. Pieni neiti pitää kyllä huolen siitä, että päiviin ei jää yhtään ylimääräistä aikaa. Illalla viimeisetkin energiat äidistä imee uhmaikäinen poika. Kahden pienen lapsen perhe ei ole sinänsä mielestäni raskas hoitaa, mutta kun olemme optimistisina ängenneet tuon raksan vielä tähän samaan puolivuotiseen! No, yritän jatkuvasti itselleni hokea, että kyse on juurikin noin puolesta vuodesta. Tilanne ei ole pysyvä. Joten eiköhän tämän jaksa - vaikka päällään seisten!

Mutta tässä olisi kuvia raksalta, missä siellä mennään :) Eteenpäin on ainakin menty ja nyt kuvissa näkyy ikkunatkin, jee!


Tuohon eteen vasemmalle rakennetaan juuri portaita, jotka vievät terassille.Tässä kuva ulkoportaiden ja sisäänkäynnin väliin jäävästä tilasta. Tässä on hyvä säilyttää pyöriä ja esim. lasten leluja. Tuo rakonen ylhäällä peittyy vielä portaista.


Kuva keittiöstä ulos ja terassille.


Olohuoneessa telineet valmiiksi rappausta varten.


KHH:n ovi tuo kivasti valoa muuten ikkunattomaan tilaan.


Putkivetoja KHH:ssa. Aika hurjalle näyttää :)


Tykkään näistä ikkunoista kyllä paljon! Ikkunathan oli tilannut jo edellinen omistaja. Ne ovat Skaalan valikoimista parhaimmistoa ominaisuuksiensa vuoksi. Itse pidän vielä noista leveistä karmeista! Ikkunanpielet on melkein yhtä syvät kuin vanhoissa taloissa, I like!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti