torstai 3. lokakuuta 2013

Raksalla...

...ollaan tällaisessa vaiheessa. 


Meidän tuleva olohuone!


Näkymä olohuoneesta keittiöön. Keittiön keskimmäisen lasin kohdalle tulee ovi terassille.


Master bedroom :) Aamuaurinko laskee juuri tämän huoneen puolelta. Mukava herätä isoista ikkuinoista tulvivaan auringonvaloon!



Lasten kerroksen aula. Oikealla yksi lastenhuone. Tähän aulaan olisi tarkoitus tehdä lapsille yhteinen leikki/tv-tila. Sen vuoksi päätimme esimerkiksi jättää tuon harkon tuohon kaiteen kohdalle. Mikäli siihen olisi vaihtanut lasin, saisi sitä olla jatkuvasti pesemässä + harkot eristävät ääntä hieman paremmin kun tietää tämän aulan tulevan käyttötarkoituksen.


Tässä kuva yläkerran aulasta vessan suuntaan. Vasemmalla ja oikealla lasten huoneet. Tästä huomaa, että meillä on vielä välikatto tekemättä. Minulla ei ole edes tarkkaa tietoa koska se tullaan tekemään, mutta näillä viikoilla sen pitäisi tapahtua.

Meillä piti jo maanantaina olla ikkunoiden asennus. Nämä ikkunat ovat olleet meille talon ostosta lähtien yksi murheen paikka! No, tämän asennuksenkin kanssa kävi sitten sillä tavalla, että kuski joka oli tuomassa ikkunoitamme oli onnistunut rikkomaan ikkunat!!! Mutta, nyt talon pihassa odottaa iso kasa ikkunoita huomista asennusta. Viikko tässä kuitenkin hävittiin aikaa kuivumisen suhteen, joka olisi ollut hieman tehokkaampaa, jos ikkunat oltaisiin saatu jo maanantaina paikalleen. Huomista odotellen :)

Ja huomista odotellen jo ihan siitäkin syystä, että minulla on sellainen aavistus, jotta perheemme tulee kasvamaan ensi yönä yhdellä jäsenellä... Katsotaan kuinka käy ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti