lauantai 16. marraskuuta 2013

Arjen luksusta - haaste!

Suvisvillan ihana Suvi antoi minulle jo hetki sitten Lambihaasteen. Haasteen tarkoituksena on kertoa lukijoille kolme asiaa, mitkä tuovat luksusta omaan elämääni.


Suvi totesi omassa postauksessaan parhaimman luksuksen arkeen tuovan oma perhe ja ystävät. Voin yhtyä tähän täysin. Nykyään ehdimme turhan vähän (lue "ei yhtään") viettää aikaa perheen kanssa yhdessä. Raksa verottaa tästä ajasta suurimman. Mutta tämä onneksi tulee muuttumaan ajan kanssa. Ensi kesänä - toivottavasti jo keväällä - voimme kaikki neljä viettää kiireettömästi aikaa toistemme kanssa. 


Tällä hetkellä luksusta tuovat hieman erilaiset asiat kuin yleensä. Aika itselle on hyvin kortilla ja siksi luksus taitaa enemmän tai vähemmän liittyä juuri aikaan itselle. Eli, luksusta minulle tällä hetkellä on:

Herkuttelu! On se sitten hyvää ruokaa tai jotain makeeta. Kunhan sen saa nauttia rauhassa. Viini kuuluisi tuohon kuvaan, mutta vielä hetken se pitää korvata muilla juomilla (tällä hetkellä kupissa on lämmin finrexin)

Makeat herkut kuuluvat minulla yleensä viikonloppuun ja lauantaihin. Muutoin yritän pidättäytyä syömästä varsinkin karkkia. Mies juuri täydensi minun karkkivarastoni kahdella kilolla irtokarkkeja. Nämä karkit kestävätkin minulla pitkään ensi vuoteen. Ihana mies!
Aika käsitöille! Rakastan tehdä käsillä jotain. En ole kovin hyvä, mutta harjoittelu tekee mestarin. Eikö se menekin niin? Ainakin yritän uskotella tuota itselleni. Keskeneräisiä töitä minulla lojuu joka paikassa. Joskus kun saisi ne kaikki tehtyä loppuun. Miksi aina aloitankaan niin suuritöisiä projekteja. Pienemmät jutut voisivat joskus valmistuakin.Juhlat/itsensä laittaminen! Niin. Nyt vietän aikaani suurimmaksi osaksi kotona vauvan kanssa. Perus varustus on aika rennot vaatteet ja hiukset ponnarille. Meikki jää kyllä juhlahetkiin. Näin ollen harvat juhlahetket tuntuvat todella arjen luksukselta!

En tällä hetkellä ole ollenkaan tietoinen siitä kuka on ehtinyt haasteen jo tekemään. Monessa blogissa olen sen jo ehtinyt näkemään. Mutta haluaisin vielä haastaa seuraavat tekemään haasteen - mikäli ette ole sitä vielä tehneet...

Sanni -  After the storm 

Jonna - Unelmista totta ja

Neela - Kohta kotona

Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.
3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Melkein vuoden niistä haaveilin ennen kuin maltoin ostaa. Nyt odottelen juhlia joihin voisin ne laittaa :)

      Poista
  2. kiitokset haasteesta, koitan ennättää toteuttaa ennen kuun loppua! :)

    VastaaPoista