perjantai 8. marraskuuta 2013

Hidas, hitaampi, hitain...

...tuntuu olevan meidän talon etenemisen tahti. Tänään vastaava mestari oli ilmoittanut, että he ovat poissa hieman yli viikon. Ovat jollain toisella raksalla. Me olimme vähän kysymysmerkkinä. Eikai siinä sitten auta. Talon kuivuminen on toki vielä vaiheessa. Sen vuoksi ei siellä vielä päästä sisätöihin suuremmin. Mutta tekemistä olisi siitä huolimatta vaikka kuinka. Terasseille pitäisi tehdä ainakin katot ym.ym. No, me joudumme taas odottamaan arvon herroja!

On toki jotain edistystäkin tapahtunut. Välikatto on saanut villat, loput seinät on muurattu ja ulkoportaat terassille on tältä erää valmiit niin. Nyt pystyin hahmottamaan millainen kellarikerroksesta tulee. Jälkikäteen ajateltuna olisin pienentänyt saunaa aika reippaasti. Meidän saunaan tulee varmasti mahtumaan reippaasti toistakymmentä henkeä! Huh!


Tässä terassille johtavat portaat tältä erää valmiina! On muuten hienot. Nämä tullaan jossain vaiheessa laatoittamaan, mutta se projekti saa kyllä odottaa ensi kesään...tai sitä seuraavaan. Portaista piti ensin tulla 90 cm leveät, mutta onneksi levensimme niitä. Nyt ne ovat 120 cm leveät ja niissä mahtuu kaksi kävelemään rinnakkain. Helpottaa hieman lasten kanssa.


Tässä makkarin tuleva vaatekaappi. Aluksi olimme hankkimassa erillistä liukuovikaapistoa, mutta onneksi päädyimme ostamaan vain liukuovet ja muuraamaan tuon yhden seinän. Näin saamme koko huonekorkeuden käyttöön säilytyksen osalta. Ovista tulee toki massiiviset sillä huonekorkeutta on 290 cm. 

Näin täällä. Minun aikani vie ihan täysin tämä meidän neiti. Hän on aika vaativa tapaus. Onnellinen saan kuitenkin olla siitä, että hän nukkuu yönsä kohtuullisen hyvin. Aina voisi tietenkin nukkua vielä paremmin! Minä saan huomenna ensimmäisen kerran hieman omaa aikaa ja menen työkavereideni kanssa illalliselle. Hieman jännittää miten mies pärjää näiden kahden kanssa. Pelkoni on luultavasti ihan turha!

2 kommenttia:

  1. toivottavasti sulla oli mukavaa illallisella! heitinpä sulle haasteen: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/11/vahan-haastetta.html. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta ja otan sen mielelläni vastaan :) Illallinen meni Loistavasti. Kiva välillä syödä rauhassa ja puhua, no, normaalisti ja aikuisille. Ja kotona asiat sujui vielä paremmin. Mies teki sen mitä minä en ollut viidessä viikossa saanut tehtyä eli neiti söi kiltisti tuttia tullessani kotia. Ja minä olen enemmän kuin kiitollinen miehelleni. :)

    VastaaPoista