keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Koristeita askerrellen

Olen pikkuhiljaa ruvennut valmistelemaan koristeita neitimme nimiäisiin. Nimiäiset pidetään niinkin tylsässä tilassa kuin hotellin kokoustilassa, joten somisteita on Pakko tehdä. Aluksi mietimme, että järjestäisimme nimiäiset raksalla. Se on kyllä lämmin, mutta ei sinne johtojen ja putkien sekaan viitsi vieraita kutsua. Jos näkyvillä olisi ollut ainoastaan kiveä olisi juttu ollut toinen ja siitä olisi saanut koristelemalla tosi kivan.

Nyt mennään kokoustilalla, pompomeilla ja ilmapalloilla. Juhlijat saavat ainakin aimo annostuksen vaaleanpunaista! Ajattelin muutaman sitten säästää neidin tulevaan huoneeseen.

Kivoja koristeita ja todella hauska tehdä, vaikka silkkipaperi meni todella helposti rikki.
3 kommenttia:

 1. Vastavierailulla! Hyvältä näyttää. Jaksaa jaksaa, kohtahan teillä on jo valmista :) Lisäsin blogisi lukulistalleni, jotta muistan jatkossakin kurkata tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit :) Huoh, olisipa jo! Odotan innolla sitä päivää, kun saa muuttaa taas miehen kanssa uudelleen"saman katon alle". Nimimerkillä raksaleski ;) No, hiljaa hyvä tulee ja tietyille asioille ei vain mahda mitään, kuten esimerkiksi sille muutaman kuukauden kuivumisajalle...

   Poista
  2. Muutama kuukausi?! Ounou, todellakin ymmärrän, että toivot sitä kuivempaa ilmaa :)

   Poista