perjantai 28. helmikuuta 2014

Olisikohan se maanantaina valmis?

Siis keittiö :)

Tästä se keskiviikkona lähti, kun rekka peruutti pihaan. Mua nauratti, kun oltiin ostettu keittiö sisään kannettuna ja asennettuna. Rekasta sitten nousi kuskin avuksi hentorakenteinen pieni nainen... Siinä vaiheessa kyllä mietin miten he meinaavat rehata meidän keittiön toiseen kerrokseen ilman suurempia kolhuja - siis keittiölle. No, oli heitä sitten autettu meidän puolelta.


Olkkari tuntuu niin pieneltä, kun köökin ja khh:n tavarat valtasivat sen. No joo, onhan 
se oikeastikin aika pieni...


Tänään alkoi asennus. Olivat päivän aikana saaneet tämän aikaiseksi. Tuohon väliin tulee vielä astianpesukone ja sen viereinen moduuli siirtyy seinään kiinni. Olen NIIN malttamaton. Miksi he eivät voi koota viikonloppuisin?!


Ja tässä kuvaa toiselta seinältä. Korkean kaapin viereen tulee jääkaappi ja pakastin. Niin ja saarekekin pitäisi mahtua tähän...


Ja vielä lopuksi eteistä. Mies aikoo viikonloppuna laatoittaa sen. Tuo laatta on hieman samantyylistä kuin mitä meidän kylpyhuoneeseen tulee, muutamaa astetta vain kylppärin laattaa tummempi. Muistuttaa livenä betonia. Kylpyhuoneen laattaa odotan myös innolla, josko se meidän laatoittaja joskus pääsisi sinne saakka. 


Näin täällä :) Hyvää viikonloppua kaikille! Josko itse suuntaisi huomenna lasten kanssa pomppulinnamaahan... Onkohan pomppulinnoissa ikäraja? :D

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäkönen tuo laatta!Saako udella tarkemmin mitä laattaa on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a :D Pitääpäs katsoa ensi kerralla, kun menen talolle. Laatta oli mielestäni hyvä löytö jostain poistomyynnistä. :)

      Poista