tiistai 25. helmikuuta 2014

Vihdoinkin (melkein) valmista pintaa!

Tekisi mieli tässä vaiheessa jo tuulettaa! Jossain kohtaa alkaa näkymään jo valmista pintaa :) Meillä on meneillään todella kova loppukiri. Muuton pitäisi olla maaliskuussa (irtisanoinkin jo vuokra-asunnon tsempiksi miehille :D ), joten sen muuton on tosiaan PAKKO tapahtua maaliskuussa. No, kyllä me olemme yhdessä sopineet tästä asiasta, joten en ihan ominpäin käynyt vuokra-asuntoa irtisanomassa. Itse mietin yhtenä yönä, että kuinka miehet oikein ehtivät saada kaiken valmiiksi, kun tekemistä on vielä paljon. Ehtivät kuulemma riittävästi muuttoluvan saamiseksi. Kaiken ei tarvitsekaan olla valmista ja kellarikerros jääneekin hieman keskeneräiseksi.

Samoin olen miettinyt ruuhkavuosia. Olen luullut, että ne tulisi hieman myöhemmin, ei ennen kolmeakymppiä. Mutta kyllä nyt tuntuu, että elämme juurikin tuollaista aikaa. Tekemistä liikaa, aikaa liian vähän. Huoh! Ehkä pitäisi jotain, ei niin tärkeää, karsia to do-listalta pois, jotta ehtisi edes ne tärkeimmät tehdä kunnolla.


Tässä lasten kylppäri yläkerrassa. Puuttuu vielä paljon, mutta saa hieman kuvaa 
millainen siitä on tulossa. Minä tykkään niin kovasti tuosta pallolaatasta!


Master ja paljon mietityttänyt lattia. Silmää lattia ainakin miellyttää, toivottavasti 
on myös käytössä hyvä! Ikkunasta avautuukin silmää miellyttävä näkymä...


Keittiö saapuu tällä viikolla ja toivottavasti myös puustellin asennusmiehet :D Olen koko pienen ikäni haaveillut uudesta keittiöstä. Vihdoin ja viimein sen saan. 

Yläkerran kylppärin lisäksi laatan on saanut pintaansa myös keskikerroksen vessa. Lattiat toki puuttuvat  joka puolelta, sillä ne laatoitetaan viimeiseksi. Koko talo on hiottu ja saanut lopullisen maalipinnan.  Laminaatti on asennettu valmiiksi melkein kokonaan yläkerrassa ja lisäksi master ja alakerran työhuone. Välioviakin on laitettu lastenhuoneiden komeroihin missä ne eivät ole enää tiellä. Sähkömiehet tulevat asentamaan spotit heti kun ne ovat saapuneet. Kyllä tämä etenee. Ehkä lähdenkin tästä pakkaamaan muutaman laatikon ;)

8 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä valmistuu. Mukava seurata tapahtumia. Täälläkin välillä asuntokuumetta, mutta itse muutto ei juuri nyt houkuttelisi. Toisaalta uuteen on aina kiva mennä, ja se fiilis saa hihat heilumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän se :) Muutto on minusta se mukavin osuus. Jokaisella kerralla pääsee eroon ylimääräisestä tavarasta ja näin ei tule kerättyä turhaa tavaraa komeroihin pölyttymään :)

   Poista
 2. Tsemppiä, muutto palkitsee tuon loppuvaiheen stressin lopulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä päivää odotellessa, kun saa vihdoin sulkea vuokra-asunnon oven...Oi, se tunne on varmasti sanoinkuvaamattoman ihana :D

   Poista
 3. Tsemppiä tsemppiä, kohta pääsette upouuteen,wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se aika vain mennä hurahti :D Teillä on pian sama edessä!

   Poista