keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Huomenna muuttotarkastus...

...ja viikonloppuna pitäisi muuttaa! Huhheijaa :) Katsotaan nyt heltiääkö Se lupa. Ja jos heltiää, niin toivottavasti oksennustauti ei kellistä koko porukkaa sänkyyn, juuri kun vasta olemme pienintä lukuunottamatta toipuneet kuumeesta. Huominen ja tuleva kiireinen viikonloppu jännittää. Ehkä me vielä selviämme tästä.


Taitelin meille tänään UPEAN talonumeron :) Meille edellisen talon autotallin lopputarkastuksen yhteydessä huomautettiin puuttuvasta talonnumerosta. No kyllä meillä se numero oli, mutta he eivät sitä nähneet. Joten nyt päätimme turvautua astetta kookkaampaan numeroon. Tämä nauratti ainakin itseä, katsotaan kuinka kovasti kaupungin miehiä naurattaa huomenna. 

Tämän nyt ei toki ole tarkoitus olla yhtään sen kauempaa seinässä kuin on pakko. Rappauksen jälkeen tulee oikea numero seinään. Sen ajattelin hankkia Hannah Hoijarilta, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia numeroita taloon. Vinkin huomasin Emmalta Pintariipaisuja blogista.6 kommenttia:

 1. Jeeee! Toivottavasti mee niinku elokuvissa..eli hyvin!

  VastaaPoista
 2. Oujee, lupa tuli kuin tulikin. Se tietäis nyt hieman(?) siivoomista :D

  VastaaPoista
 3. huhuu, susta ei oo kuulunu mitään AIKOIHIN - missä olet?? :) sulle olisi haaste mun blogissa: http://kohtakotona.blogspot.fi/2014/05/arkihaaste-55.html.

  VastaaPoista
 4. Onko tulossa kuvia valmiista pinnoista vielä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olisi :) Täällä pitää niin kiirettä, että hyvä kun ehtii itse välissä syödä :D Mutta kun tämä meno tästä rauhoittuu, niin pystyy ajan kanssa keskittymään... Niin ja saisi loput pinnat valmiiksikin ;)

   Poista
  2. No kiva!!
   Meillä muutto tämän kuun lopussa, talolla viimemetrit ja pitäis just tää sun tän postauksen otsikko muuttotarkastus saada varailtua. (Jos en ihan väärässä ole, samoille huudeille rakennamme..)
   Joten tosi hyvin tiedossa mitä tää kiire on :D Tsemppiä sinne kiireen keskelle ja toivon että kuvia jossain vaiheessa näemme :)

   Poista