lauantai 28. syyskuuta 2013

Meidän Habitare

Tämä on aika myöhässä :D Käytiinhän me siellä Habitaressa myös. Käväisin kyseisillä messuilla ensimmäistä kertaa. Nyt sinne innosti lähtemään tämä rakennusprojekti. Kyllä sieltä jotain ideaa tulikin...joten monen tunnin vaappuminen tämän mahan kanssa siellä oli hyödyttävää. Katsotaan vielä ajan kanssa mitkä niistä toteutuvat.


 

 Nämä kiukaat ottivat silmään. Toinen oli fiksu sinänsä, että se oli puoliympyrä ja säästi näin ollen tilaa. Lisäksi huomasin kauniit kiuaskivet :) No, ne voi laittaa kiukaaseen kuin kiukaaseen, eikö? Haluaisin ihan täysin valkoiset kiuaskivet, mutta mitenköhän niiden käy käytössä?

Ja tuo oikeanpuoleinen kiuas. Aika pramea. Ja sen kaulus on myös komea.

Tämä välitila oli hauska ja mielestäni todella hyvännäköinen. Mutta nyt en sitten tietenkään enää muista valmistajaakaan. Kyllähän se tuolla jossain esite kasassa on :) 


Tämän allaskaapin olisin kantanut messuilta ulos, jos mies vain olisi innostunut. Sen olisi saanut hyvällä messutarjouksella ja mitat olisivat olleet juuri passelit meidän alakerran vessaan, jonne ei tunnu millään löytyvän sopivaa kalustetta. En halua sinne mitään nysää ja tämä olisikin ollut jo kunnon kokoinen olematta liian syvä :) 

Ja voi ei! I-H-A-N-I-A nuo pöllökoukut! Olivat kahden suunnittelijapojan tuotoksia, eivätkä olleet vielä myynnissä. Laitoin kyllä nimeni listaan, että minuun voi ottaa yhteyttä, jos näitä jossain vaiheesssa ruvetaan valmistamaan myyntiin. 

Ja lampuista kuva on todella huono, mutta tuollaista haaveilenkin sitten yläkerran rappusten kattoon... Olisiko aika komea korkeassa aulassa ;)

4 kommenttia:

 1. Toi välitila oli tosi jännä. :) Välitila-firma on Waris Metal Works ja nettisivu www.wmw-design.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva kun muistit valmistajan :) Ihastuin ensinäkemältä! Mutta ehkä hieman mietityttää kyllästyisikö tähän kuinka nopeasti. Mutta ainakin olisi jotain uutta, mitä ei vielä monessa kohteessa ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tossa just oli, että ei ollut aiemmin nähnyt vastaavaa. :) Kyllästymisestä en tiedä, voi toki olla mahdollista. Kattelin tuota esitettä ja siinä sanottiin välitilalevyjen olevan magneettikiinnitteiset eli niiden poistaminen pitäisi olla suhteellisen vaivatonta. :)

   Poista
  2. Sekin totta, ettei välitilan vaihto varmaan olisi sinänsä iso juttu, jos siihen sattuisi kyllästymään. Tämä on kyllä vielä harkinnassa ja syynä juuri se kaunis, erilainen pinta :)

   Poista