lauantai 7. syyskuuta 2013

Synttärit.

Vanhenin menneellä viikolla vuodella. Joku ihana sanoi, että nuorenin taas vuodella :) Lämmitti kovasti. En jaksanut juhlia sen kummemmin, juhlaa oli jo nähdä ystäviä päivällä, puhua puhelimessa kauempana asuvien rakkaiden kanssa ja viettää kiireetön iltapäivä pojan kanssa. Laskettuun aikaan on tällä hetkellä kolme viikkoa, joten ei tässä enää hirveitä bileitä voikaan järjestää. Mutta olin ainakin itse pitänyt huolen lahjuksista ;)

Vaikka talon ostaessamme päätin, että seuraavan vuoden pidän katseeni tiukasti talossa ja kukkaron nyörit kiinni - tai että ainakin keskitän hankintani siihen - pyörryin päätöksestä viime viikolla Helsingissä käydessäni. Tein löydön, jota en vain voinut jättää kauppaan! Näitä popottimia olen himoinnut melkein vuoden ja nyt kävi säkä ja löysin ne puoleen hintaan ja jäljellä oli vain minun koko!!! Mikä säkä!

Nyt vain odottamaan tulevia juhlia. Onneksi yhdet häät onkin jo tiedossa ja siellä pääsen vihdoin käyttämään näitä.

Mieheltä olin kieltänyt lahjukset samaan taloprojektiin vedoten. Ei hän kuitenkaan ihan ilman lahjaa malttanut kotiin tulla :) Uusi tuoksu tulikin kyllä tarpeeseen.

Ensi vuonna saakin sitten juhlia tasavuosia. Sitten jo uudessa talossa ja ilman tätä masua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti