sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sauna.

Tuntuu hassulle tehdä näitä kaikenlaisia valintoja näin aikaisessa vaiheessa. Nyt olisi aika valita kiuas saunaan ja saunan tuleva valaistus. Liittyy taas näihin sähkövetoihin. Minähän unelmoin valkoisesta kiukaasta, jota löytyy muun muassa tulikiven mallistosta.(kuvat lainattu: http://www.tulikivi.fi/tuotteet/)

Mutta tämäkin haave kariutuu tiukkaan budjettiin. Nämä valkoiset kiukaat ovat kyllä upeita, ei voi muuta sanoa!

Realiteetti on, että tällainen (kuva alla) kivikiuas tulee paljon halvemmaksi. Näitä on kyllä kehuttu ja voihan näitäkin kiukaita esimerkiksi piristää sitten valkoisilla kiuaskivillä, vai? Ja onhan näissäkin vaihtoehtoja. Mietin vielä haluanko pyöreän vai kolmion... Onko jollakin jakaa kokemuksia?

Vasemmalla on Harvian kivi kiuas ja oikealla saman valmistajan Cilindro. Molempia löytyy erillisellä ohjauskeskuksella, jolloin sen pystyy upottamaan lauteisiin.

Kiuas tulee samalla tavalla kuin alla olevassa kuvassa upotettuna lauteisiin. Ihan kivannäköinen tämäkin on :) Valaistus olisi myös tarkoitus toteuttaa samalla tavalla tuollaisilla laudevaloilla. Toki lisäksi tulee jonnekin piiloon yksi siivousvalo, jotta näkee joskus pestä villakoiria lauteiden alta ;)

Millainen kiuas olisi teidän mieleen?

Ideakuvissa näkyviä laudevaloja löytyy muun muassa cariitilta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti