sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Mietintää pojan huoneesta.

Esikoinen on tällä hetkellä hieman päälle kaksi. Olen jo kauan haaveillut hänen uudesta huoneestaan, mutta nyt kun pääsen sitä oikeasti suunnittelemaan ja miettimään en enää tiedäkään mitä haluaisin.

Jollain tavalla olen ehdottomasti sitä mieltä, että lastenhuoneen tulisi olla värikäs ja lapsellinen. Näin lapsi saisi ehkä huoneestaankin jo virikkeitä eikä huone olisi liian aikuismainen niin pienelle. Toisaalta sitten tykkään tosi kovasti esim. pinterestin hillityn värisistä lastenhuoneista.

Nyt tässä uhkaakin vielä käydä niin, että päädyn"tylsiin"valkoisiin seiniin. Ainakin aluksi. Ne on sitten helppo myöhemmin, kun on valinnan tehty joko tapetoida tai maalata uusiksi.


Alunperin minulla on ollut ajatuksena tehdä näistä toisesta tehosteseinä. Voitolla on ensin ollut raitatapetti, joka olisi tullut vaakaan ja sitten tuo autotapetti. 

Nyt kuitenkin emmin kovasti näin räikeitä tapetteja. Poika kyllä varmasti tykkäisi autoista seinällään! :)

Nämä Esta Homen tapetit ovat kyllä ihania! Lisäksi tuosta raitatapetista löytyisi tytölle vastaava todella kiva tapetti...


Autotapetista olisi kyllä vaihtoehtona hieman Ferm Living malliston hillitymmän värinen tapetti, jolloin väriä voisi sitten tuoda tekstiileillä huoneeseen. 

(Kuvat: Kullanmuru)

Kuuluisiko lastenhuoneiden olla värikkäitä vai onko hillitynvärinen parempi? No, tästä voi olla taas montaa mieltä ja mielipiteitä varmaan onkin yhtä monta kuin on äitejä :)

Mukavaa päivää. Josko itse siirtyisi tieteellisen kirjoittamisen pariin niin etenisi sekin projekti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti