maanantai 9. syyskuuta 2013

Väliovet.Se pitäisi sitten tilata väliovet. Mielessäni on, että haluan mahdollisimman "riisutut" ovet koko taloon. Tämä tarkoittanee, että perus laakaovet olisi tulossa välioviksi.


Tämä Jeldwenin Easy-kevytlaakaovi olisi näillä näkymin siis tulossa koko taloon. Kilpailutus toki vielä hieman kesken. Loppumetreille on selviytynyt Jeldwen ja Fenestra. Skaalalla toki oli varmaan parhaimmat ovet, mutta hintakin oli sitten sen mukainen...

Kynnykset olisi tarkoitus myös jättää pois. Tai siis joo, kyllähän meille kynnykset tulee, mutta tarkoitus olisi saada samaa väriä kuin tuleva laminaatti ja sellaiset todella matalat :)Kaikki ovet eivät kuitenkaan voi olla tuota laakaovea. Esimerkiksi eteisen ja aulan sekä kodinhoitohuoneen ovi tulisi olemaan Jeldwenin Trend-mallinen ovi satiinilasilla. Juuri tuli mieleen, että olisiko sittenkin parempi ottaa näihin ovet kirkkaalla lasilla? Tosin silloin esimerkiksi kodinhoitohuoneen sotku näkyisi oven ikkunasta... Ei hyvä... Ehkä se satiinilasi onkin parempi.

Tyyli menee kyllä samaan kuin tuo laakaovi, mutta tämä ovi tuo hieman valoa "pimeisiin" nurkkiin.


Ja sitten vielä kolmas ovimalli olisi kylppärin ja työtilan ovi. Se tulisi olemaan Jeldwenin kosteantilan ovi. Satiinilasilla myös. 

Miltäs nämä ovivaihtoehdot kuulostaisi? Haussa on kuitenkin koko taloon yhtenäinen ja moderni linja, joten ajattelisin näiden ovien toteuttavan sitä kaikista parhaiten.

Tällainen hela löytyisi jeldwenin mallistosta. En ole ihan varma. Ei ihan juuri sellainen mitä olisi mielessä. Mutta luulisin, että jos helan ottaa toiselta valmistajalta se ei välttämättä istu parhaiten näihin oviin... 
Kuvat lainattu Jeldwenin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti