lauantai 21. syyskuuta 2013

Työhuoneen työpiste.

Tänään kun pääsin pitkästä aikaa surruttelemaan ompelukoneella ja saumurilla, aloin haaveilemaan omasta tulevasta työpisteestä. Niin tai tuleehan siitä miehenkin työpiste, sitä ei varmaan parane unohtaa :) 

Haluan sinne paljon laskutilaa, jolle mahtuu ompelukoneet, saumurit, läppäri, skanneri ja tulostin. Pöydällä on siis oltava kokoa ja olen jo kauan haaveillut Muuramen L-tasosta, jonka haluaisinkin sitten mahdollisimman suurena :) Toki, tässä kohdin hinta voi tulla vastaan ja on keksittävä joku toinen ratkaisu. Mutta aina voi haaveilla!


Tässä hieman ajatusta mitä alakerran huoneesta haluaisin jossain vaiheessa löytyvän. Lisäksi huone tulee toimimaan vierashuoneena, joten ainakin levitettävä sohva pitäisi tilaan saada. Mutta tässä unelmaa työpisteen kalusteista :)

Eikä tämä Bourgie ainoa valaisin tule olemaan, vaan huone on hyvin valaistu spoteilla jo lähtökohtaisesti, joten tämä ehkä vain enemmän tunnelman tuojana. Lisäksi tuntuu, etten ajatuksissani löydä kyseiselle valaisimelle muuta paikkaa tulevassa kodissa! 

Tänään oltiin muuten Habitaressa käymässä. Lähdettiin minilomalle miehen kanssa jo eilen ja tänään oli sitten messujen vuoro sekä matka takaisin kotiin. Teki hyvää ja kaikkea kivaa matkalta löytyi ja muutamia hyviä ideoita. Nyt on jalat ja kroppa sen verta väsyneet, jotta taidan viettää loppuillan katsellen eilistä Robin Hoodia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti