tiistai 24. syyskuuta 2013

Seppälä Baby

Kuuluu kai tähän odotukseen, mutta tämä minun valmistautuminen uuteen tulokkaaseen tuntuu lähteneen lapasista :) Varsinkin, kun mitään emme sinänsä uudelle vauvalle tarvitsisi vaan kaikki löytyy jo. Ja lisäksi kaikki ylimääräinen pitäisi säästää rakennukselle...

Puolustuksekseni voin ehkä lausua, että olen suurimman osan"uusista"vaatteista hankkinut kirpputoreilta tai alennusmyynneistä. Kuten tänäänkin. Minun piti vain nopeasti käydä valokuvaamossa kuvattavana ja sen jälkeen palata graduni pariin, mutta kuinkas ollakaan. Seppälällä oli jokin alennusmyynti ja niiden lastenvaatteet ovat mielestäni aivan syötäviä! Joten pitihän sitä nyt käydä vilkaisemassa oliko lastenvaatteissa hyviä alennuksia...ja tässä lopputulos:


 


Mutta, tämä koko setti tuli maksamaan sen 20 euroa, joten ei mielestäni ollenkaan paha ;) Ja nämä menevätkin suoraan varastoon odottamaan, sillä olivat heti reilumpaa kokoa. Mutta pidän näistä kyllä kovasti! Siellä olisi ollut paljon ihania kuoseja syksyn uutuuksissa, mutta maltoin onneksi pidättäytyä näissä alennuskappaleissa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti