maanantai 16. syyskuuta 2013

Uusi viikko!

Jee, meillä on tällä viikolla valuviikko :) Tähän ollaan satsattu, tätä viikkoa varten jokainen on pistänyt parastaan. Ei ollut itsestään selvää, jotta kaikki ehdittäisiin tekemään valmiiksi tätä viikkoa varten. Suunnitelmat keittiötä varten, sähkösuunnitelmat ja vedot, putkivedot ym.ym. Ja aikaa oli alunperin näille kaikille reilu kuukausi. Mutta we made it! Ja suuri kiitos kyllä kuuluu meidän raksan tiimille sekä rakkaalle miehelleni, joka melkein joka ilta on töidensä päälle hikoillut roilotuksien ym. siivouksien kanssa. 
Nyt siis valetaan puolet talosta. Ensi viikolla toinen puolisko. Sitten alkaa kuivuminen, joka kestää about kuukauden?! Näin minulle on kerrottu :) Siinä välissä pitäisi ikkunat tulla paikalleen ja näin ollen talo alkaisi olla "tiivis". Sitten siirrytäänkin sisätöihin, joista ensimmäisenä vuorossa sisärappaus. Siihen kuitenkin aikaa se about 1 ja puoli kuukautta. Kärsimätön ei malttaisi sitäkään odotella...

Kävin muuten viime viikon lopussa mieheni mukana hänen työmatkallaan Kokkolassa. Tässä hieman fiiliksiä sieltä ja yksi ihana löytö, jonka paikallisesta rautakaupasta tein :)


Tässä yksi Kokkolan ihanimmista sisustusliikkeistä. Zinnassa on pakko päästä käymään, jos Kokkolaan eksyy. Tällä kertaa sieltä ei kyllä mitään käteen jäänyt, mutta olipa taas kerran mukava ihailla näitä tavaroita. Tyyli ehkä hieman liian romanttinen makuuni, mutta kyllä siellä paljon sellaistakin on, mitä kelpuuttaisin... 
Esimerkiksi Dualitin leivänpaahtimet ovat houkuttaneet jo kauan, samoin saman sarjan vatkain olisi kiva :) Ja tuo metallinen tuoli, mikäs sen merkki nyt olikaan?! En tiedä, mutta tykkään kovasti!


Ja tottakai itsensä piti palkita herkulla kolmen tunnin kierroksen jälkeen... En yhtään ihmettele, että neuvolantäti perjantaina totesi painon nouseen kilon viikossa! Hups! Pitäisi varmaan lähteä lenkille ja unohtaa herkut :)Ja tässä tämä ihanuus! Löysin laatan Kodin Terran poistoista. Kylppäreihin/vessoihin meille on tulossa ihan perus valkoiset laatat seiniin, joten tätä ihanaa luonnonkivilaattaa tulee nyt tehosteeksi joko vessaan tai pääkylpyhuoneeseen. 

Ihan ensimmäinen vaihtoehto olisi tehosteseinä suihkun taakse, mutta siitä minua jo varoiteltiin, että se ei mahdollisesti tule onnistumaan.

No, kävi miten kävi, olen hyvin tyytyväinen löytööni, sillä nämä ovat tosi arvokkaita normaalihinnalla ja tällä kertaa lähtivät mukaan halvalla...

2 kommenttia:

 1. Sä oot uusi voittaja!! :)
  http://ekojohanna.blogspot.fi/2013/09/uusi-voittaja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! Enpä voi uskoa todeksi :) Laitan tiedot tulemaan :)

   Poista